ARCS 1.0 (Airgate Robot Communication Solution 1.0)

AIRGATE robotin kommunikaatioratkaisu tarjoaa yhteistyörobotillesi uusia ulottuvuuksia. Helppo asennus- ja ohjelmointiratkaisu mahdollistaa olla yhteydessä robottiin suojatun linjan kautta, joka toimii milloin tahansa riippumatta sijainnistasi. Ratkaisu merkitsee pienentyneitä yleisiä tuotantokustannuksia, parantunutta laatua, seisokkien minimointia ja kasvanutta käyttötehokkuutta.

Ominaisuudet ja hyödyt

  • Vältetään kalliit ja kriittiset seisokit – toimintähäiriön tai varaston loppumisen nopea tunnistaminen vähentää seisokkeja ja arvokkaan työajan menetyksiä.
  • Yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu – parantaa ja kehittää yrityksesi nykyisiä Huolto, Korjaus ja Käyttö (MRO) ohjelmia dramaattisesti
  • Helppo asentaa ja ohjelmoida – toimitetaan nopeasti asennettavilla asennusvarusteilla

MITEN SE TOIMII?

ARCS 1.0 muunneltava monitorointijärjestelmä toimii riippumatta muista IT rakenteista ja käyttää matkapuhelinverkkoa (GSM/3G) kommunikointiin UR robotin tilasta ja hälytyksistä käyttäjän konfiguroitavaksi.

Määritetyn rajan ylitys laukaisee SMS muotoisen hälytyksen modeemissa ja lähettää sen robotin käyttäjälle. ARCS 1.0 voidaan asentaa UR ohjaimeen kahdella tavalla. Mukana seuraavat asennusvarusteet mahdollistavat asennuksen UR ohjainyksikön pohjaan ja sivulle.

Pakkaus sisältää muunneltavan asennussarjan, kommunikaatiokaapelit ja virtajohdon. USB tikku sisältää ohjelmiston ja dokumentit.

ARCS 1.0 voidaan helposti ohjelmoida monitoroimaan robotin hälytyksiä ja lähettämään hälytykset käyttäjän konfiguroitavaksi.

Lisäksi se voidaan ohjelmoida lähettämään ilmoituksen, kun robotin ohjelma saavuttaa tietyn vaiheen, tai kun ohjelman muuttuja saavuttaa tietyn tason. Käyttäjä voi lisäksi helposti tarkistaa ja poistua konfiguroidusta ilmoitus jonosta. Sisältää URCap liitännän.

Yhteystiedot

Posicraft Oy
Viljamaantie 4C
16300 Orimattila

Puh: 03-7774331

aaa2016

bisnode dB luottoluokka 1 logo 2015

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Omat tiedot
*
*
*
*