Pick-it 3D Robot Vision System

Useimmat 3D konenäkösovellukset ovat monimutkaisia ja vaativat ohjelmointiin ja asetuksiin asiantuntijoita, mutta Pick-it™ ei ole. Pick-it™ on “helpoksi tehty konenäkö”.

Se opastaa robottisi poimimaan ja sijoittamaan laajan valikoiman tuotteita ja ainutlaatuinen kamera-sovellus havaitsee automaattisesti tarkan 3D sijainnin, 3D orientaation ja poimittavaksi haluamasi tuotteen mitat.

Pick-it on suunniteltu monenlaisiin palvelusovelluksiin: Konepalveluun, keräilyyn, pakkaukseen ja kokoonpanoon.

Tuotteesi voidaan poimia astiasta, puskurivarastosta, tarjoilualustalta, kuljettimelta, palletista ja hyllystä. Pick-it™ löytää erikokoisia päällekkäin olevia tuotteita, kaikki matta- ja kiiltäväpintaiset värit ja kaikki materiaalit, myös heijastavapintaiset, sekä työskentelee jopa vaihtelevissa ja huonoissa valaistus-olosuhteissa.

Ominaisuudet ja hyödyt

  • Intuitiivinen graafinen käyttöliittymä on suunniteltu helposti ohjelmoitavaksi työpaikalla
  • Monimutkaiset 3D poimintahaasteet voidaan järjestää 15 minuutissa tarvitsematta robotin ohjelmointikieltä
  • Pick-it™ tekee helpoksi asettaa uudet tuotteet itse, eikä CAD mallia tarvita.
  • Pick-it voidaan yhdistää automaatioprojektiisi standardi järjestelmäintegraattorillasi.

MITEN SE TOIMII?

Vision ohjelmisto:
Kaksi konenäköä: FLEX ja TEACH
1) FLEX etsii geometrisia muoto-ominaisuuksia (sylinterit, laatikot, pallot). Valitse muoto ja aseta halutun kappaleen mitta-alueet.

FLEX:n edut ovat:

  • Helppo käsitellä monia kokoja samoissa tai peräkkäisissä erissä ilman uudelleenohjelmoinnin tarvetta
  • Osaa käsitellä heijastavia osia

2) TEACH osaa käsitellä monimutkaisempia 3D muotoja. Ota kuva tuotteesta Pick-it kameralla ja järjestelmä etsii kyseisen muodon.

3D camera:
Pick-it kamera käyttää jäsenneltyä valoa 3D kuvan laskemiseen. Jäsennelty valo on työalueella olevan tunnetun kuvion projektointiprosessi. Tapa, jolla kuvio muotoutuu, mahdollistaa kameralle halutun kappaleen syvyys- ja pintainformaation laskemisen.

3D Pick-it kameran jäsennellyn valon etuja ovat nopeus ja tarkkuus. Piste kerrallaan skannaamisen sijasta, Pick-it kamera skannaa 300.000 pistettä reaaliajassa 30 ruutua sekunnissa. Koko näkökentän skannaaminen sekunnin murto-osassa eliminoi liikkeen tuoman vääristymäongelman. Toinen etu on, että Pick-it kamera “näkee” tuotteet jopa ilman valoa, joten työskentely jatkuu myös pimeässä.

Lataa: Pickit_Esite.pdf Tekniset tiedot: PickIt3D DataSheet

 

 

Yhteystiedot

Posicraft Oy
Viljamaantie 4C
16300 Orimattila

Puh: 03-7774331

aaa2016

bisnode dB luottoluokka 1 logo 2015

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Omat tiedot
*
*
*
*