Fixed overlay text

 

Robotiq tarttujat, anturit ja Plug+Play Kamerajärjestelmä

Lataa oppimateriaali "Kuinka hyödynnän yhteistyörobotiikkaa"

Lataa ohjekirja "Kuinka tehdään riski-arvio yhteistyöroboteille"

Robotiq tarttujat, anturit ja Plug+Play Kamerajärjestelmä tarjoavat työkalut helppoon ja joustavaan robotisointiin. Robotiq tuotteet antavat roboteille ennennäkemättömän monipuolisuuden käsitellä monenlaisia kappaleita mahdollistaen robotisoinnissa vaadittavan joustavuuden koneiden käyttöön, kokoonpanoon, hitsaukseen, pakkaukseen, kappalepoimintaan ja siirtoon. Kaikissa sähköisissä Robotiq tarttujissa on monia erilaisia tartuntaominaisuuksia tarttua kappaleista paralleelisesti (yhdensuuntaisesti) ja myös käsiotteella.

Robotiqin tuote- ja sovellusvideoita voit katsoa Video Centeristä.


Robotiq RWC kamera

Plug+Play Kamerajärjestelmä UR roboteille 

camera-interface-Robotiq-UR small

Kompakti Robotiq Plug+Play kamerajärjestelmä sopii täydellisesti UR robottien ranteeseen ja tarjoaa suoran liitettävyyden ohjausyksikköön. Käyttäjäystävällinen ohjelmisto on sulautettu saumattomasti UR robottien Polyscope käyttöliittymään.

 • Asennus 5 minuutissa, helppo kohteen opetusrajapinta, autonominen kappaleen paikannus työtasolta, ei ohjelmointitarvetta, sopii täydellisesti kaikkien UR robottien ranteisiin, ohjelmisto sulautettu UR robottien Polyscope käyttöliittymään, ei tarvetta erilliselle kaapeloinnille, ei erillisen PC:n tarvetta asetuksille, ohjelmoinnille tai kameran käytölle. RWC esite

Robotiq tarttujat

2-Finger Adaptive Robot Gripper

2-Finger-85-Adaptive-Robot-Gripper-from-Robotiq 379 321

Kompakti ja joustava 85 tai 140 mm. liikepituudella varustettu tarttuja on suunniteltu antamaan teollisuuden automatisointiprosesseissa tarvittavan joustavuuden käsitellä monenmuotoisia kappaleita. Täydellisesti ohjelmoitava robottitarttuja pystyy käsittelemään moninaisia kappaleita kolmen erilaisen tartuntatavan avulla; paralleelisesti, käsiotteella ja sisäpuolisella tartunnalla.

Robotiq 2-F Gripper asennussarjat Universal Robots robotteihin

Universal Robots robotti + Robotiq 2-F asennussarja = VALMIS "ROBOTISOINTIPAKETTI"; Robotiq-2-F-Gripper esite

Joustava ja täydellisesti ohjelmoitava sähköinen tarttuja on suunniteltu käsittelemään moninaisia kappaleita pienentäen vaihtokustannuksia. Suuri tartuntavoima ja vankka rakenne tekevät siitä soveliaan kaikkiin teollisuusympäristöihin. Asennettavissa myös muihin robottimerkkeihin.

Ominaisuudet ja hyödyt

2-sorminen mukautuva tarttuja on suunniteltu sopimaan saumattomasti kaikkiin UR robotteihin, tarjoten seuraavaa:

 • 85 tai 140 mm liikepituus
 • eliminoi erikoisvalmisteiset tarttujan kärjet ja työkalut
 • täysin integroitu ohjausohjelmisto UR:n Polyscope käyttöjärjestelmään
 • USB liitäntä
 • URCap liitäntä

Yhteensopivuus

 • Yhteensopiva myös kaikkien merkittävien robottimerkkien kanssa.
 • Kommunikointi muiden robottien ohjauksen kanssa: Ethernet/IP, Modbus TCP, PROFINET, DeviceNET, CANopen, EtherCAT.

3-Finger Adaptive Robot Gripper

Suunniteltu robotiikkasovelluksiin, joissa joudutaan käsittelemään paljon erilaisia kappaleita. Tämä tarttuja parantaa prosessin joustavuutta ja kokoonpanoa. Robottikäsi mahdollistaa roboteille kädenomaisen kyvykkyyden robottisovelluksissa ja teollisuusautomaatiossa kuten robotisoitu hitsaus, koneen syöttö/purku, osien poiminta ja tutkimus.

Ominaisuudet ja hyödyt

3-sorminen tarttuja on suunniteltu sopimaan saumattomasti kaikkiin UR robotteihin, tarjoten seuraavaa:

 • 155 mm liikepituus
 • eliminoi erikoisvalmisteiset tarttujan kärjet ja työkalut
 • USB liitäntä

Yhteensopivuus

 • Yhteensopiva myös kaikkien merkittävien robottimerkkien kanssa.
 • Kommunikointi muiden robottien ohjauksen kanssa: Ethernet/IP, Modbus TCP, PROFINET, DeviceNET, CANopen, EtherCAT.
 • Robotiq-3-F-Gripper esite

Robotiq anturit

FT-Voima- ja vääntömomentti anturi

6-akselinen voima- ja vääntömomentti anturi on tehokas plug & play laitteisto- ja ohjelmistopaketti joka mahdollistaa UR roboteille uusia toiminnallisuuksia, kuten tarkemman voimaohjauksen, tarkemman liikkeen ohjauksen ja liikeradan tallennuksen. FT300 anturi yhdistettynä UR robottiin mahdollistaa erittäin helpon ja nopean tavan tallentaa robotin liikerata esim. liimaus- ja hiontasovelluksissa.

Ominaisuudet ja hyödyt

 • käyttää suoraan digitaalista syöttöä robotin ohjaimelle. Ei tarvetta erilliselle signaalinkäsittely yksikölle.
 • USB liitäntä
 • URCap liitäntä
 • Ohjelmisto sisältää kolme ohjelmapakettia
 1. ActiveDrive Toolbar on Polyscopen lisäosa joka parantaa UR robotin käsiohjaustilaa. Se mahdollistaa robotin tasaisen ja täsmällisemmän liikkeen reittipisteelle nopeuttaen ohjelmaa.
 2. Path Recording mahdollistaa robotin liikeradan nopean ohjelmoinnin. Paina "Recording", liikuta robottia, paina "Stop" ja liikerata on valmis. Sen jälkeen voit suorittaa taltioidun liikeradan, säätää nopeuden ja suorittaa liikeradan jopa takaperin. Täydellinen sovellus mm. viimeistely- ja liimaussovelluksiin.
 3. Voimaohjaus ohjelmistopohjat joiden avulla voidaan käyttää anturin voima-/vääntömomentti-signaalia Polyscope ohjelmiston kanssa mahdollistaen edistykselliset sovellukset kuten kontaktin tunnistus, tuotetestaus ja voimaohjaus.

 Yhteensopivuus

Yhteystiedot

Posicraft Oy
Viljamaantie 4C
16300 Orimattila

Puh: 03-7774331

aaa2016

bisnode dB luottoluokka 1 logo 2015

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Omat tiedot
*
*
*
*