Yhteistyö robotit (Collaborative Robots)

UR3 PÖYTÄROBOTTI KOKOONPANO SOVELLUKSIIN.

UR3 pöytärobotti aloittaa uuden aikakauden teollisuuden automatisoinnissa tarjoten ennennäkemättömän joustavuuden ja asennustarkkuuden kompaktissa muodossa. Erinomainen valinta kokoonpanon automatisointiin.  

Universal Robots A/S on keksinyt teollisuusrobotin uudelleen ja nyt robotiikka on viimeinkin kaikkien ulottuvilla. Universal Robotsin yhteistyö robotit auttavat parantamaan tuottavuutta ja kannattavuutta, samalla tarjoten työntekijöille turvallisemman työympäristön. Turvajärjestelmä UR Safety 3.1 on TÜV Nordin sertifioima ja testaama standardien EN ISO 13849:2008 Pl d ja EN ISO 10218-1:2011 lausekkeen 5.4.3 mukaisesti.

UR-robotit on kehitetty erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeita silmällä pitäen – yritysten, jotka ovat riippuvaisia joustavasta automaatiosta ja tarvitsevat investoinnin nopeaa takaisinmaksua. Käyttäjäystävällisen kosketusnäytön ansiosta monenlaisia sovelluksia voidaan ohjelmoida nopeasti ilman monimutkaista koulutusta tai syvälle menevää teknologista koulutusta.

Katso tästä monia Universal Robots sovelluskohteita.

Lataa oppimateriaali "Kuinka hyödynnän yhteistyörobotteja"

Lataa ohjekirja "Kuinka tehdään riski-arvio yhteistyöroboteille"

 

Yhteystiedot

Posicraft Oy
Viljamaantie 4C
16300 Orimattila

Puh: 03-7774331

aaa2016

bisnode dB luottoluokka 1 logo 2015

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Omat tiedot
*
*
*
*