Robotiq Inc

Robotiq on kanadalainen robotiikan edelläkävijä. Robotiqin tavoitteena on vapauttaa ihmiset hankalien ja tylsien työtehtävien parista korvaamalla ihmiskäsi robotin avulla.  Voimakkaasti kasvava yritys suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä tarttujia, voima- ja vääntömomenttiantureita ja 2D-konenäköantureita. Robotiqin Plug + play laitteet on suunniteltu helpoiksi asentaa ja käyttää. Robotiqilla on maailmanlaajuinen yhteistyöverkosto ratkaisemassa automaation haasteita.

Robotiq RWC kamera

Plug+Play Kamerajärjestelmä UR roboteille

Opeta, muokkaa ja käytä UR:n kosketusnäytöltä. Etsii useita osia yhdestä yksittäiskuvasta. Käytä helposti – soveltuu sekä aloittelijoille että asiantuntijoille. Plug + Play -liitäntä on suunniteltu Universal Robots roboteille toimimaan teollisissa sovelluksissa. Opeta uusia osia ja tunnista ominaisuudet nopeasti jotta varmistetaan toistuva poiminta.

Sovellukset

Robotiqin 2D rannekamera on yksinkertainen ja helppokäyttöinen osien paikannuskeino joka toimii yksinomaan Universal Robotsin kanssa. Rannekameralla eliminoit kalliit, asiakasräätälöidyt ratkaisut.

Kaikkien robottiohjaimelle upotettujen ohjelmien ja markkinoiden helpoimman käyttöliittymän avulla jokainen voi opettaa osan ja ohjelmoida tehtävän.

Insights

Insights on ohjelmisto, jonka avulla voit integroida robotin nopeammin ja maksimoida tuotannon. Se lähettää sinulle tekstiviestin kun robotit vaativat huomiota ja tarjoaa reaaliaikaisia tietoja seurantaan, vianmääritykseen ja tuotannon parantamiseen. Insightsin avulla voit nyt päästä käsiksi ja hallita robottia täysin etäkäyttönä. Käytä sitä saadaksesi tukea robotti-asiantuntijoilta missä he ovatkaan. Se on tällä hetkellä saatavilla Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa. Käy insights.robotiq.com -sivustolla

Sovellukset

Insights antaa valmistusinsinööreille oikeat tunnusluvut (KPI) parantaa tuotteiden laatua ja lisäämään prosessien tehokkuutta. Automaatioinsinöörit saavat datan optimoida robottien suorituskyky lyhentämällä jaksoaikaa ja diagnosoimalla vikoja. Tuotantojohtajat näkevät robottien toiminnan pitkän aikavälin kehityksen suunnittelun ja kokonaistuottavuuden parantamiseksi.

Insights kojelauta näyttää myös operaattoreille reaaliaikaisen tilan ja hälytykset yksinkertaistaa tuotantoa.

Skills

Skills ovat roboteille samaa kuin sovellukset puhelimiin. Ne nopeuttavat robottiohjelmointia tarjoamalla valmiita, ladattavia robottiohjelmia. Ne laajentavat robottien sisäänrakennettuja ominaisuuksia laajemmalla valikoimalla erityistehtäviä.

Helppo integroida, helppo käyttää

Jokainen Skills-paketti sisältää täydellisen ohjelman ladattavaksi USB tikulla, vaiheittaisen toimintamallin jossa kuvataan itse sovelluksen käyttäminen ja esittelyvideon.

Hae oppia Resurssikeskuksen avulla

Olitpa aloittamassa yhteistyörobottien kanssa tai aiot laajentaa automaatiohankkeita, löydät kaiken tarvitsemasi Resurssikeskuksessa.

e-kirjat

Pääset teollisuusrobottien luetuimpiin e-kirjoihin. Aloittelijan sisällöstä edistyneeseen tietämykseen, globaaleista suuntauksista tuotteen tiettyihin sovelluksiin. Robotiqin alkuperäiset e-kirjat kattavat paljon aiheita jotka puhuttelevat laajaa yleisöä.

Lean Robotics

Opas saada robotit työskentelemään tehtaalla
Robotiqin vakiomenetelmä ja joukko työkaluja tuottaa tuottavampia robottisoluja nopeammin.

Lean Robotics on järjestelmällinen tapa robottisolujen käyttöönottoon suunnittelusta integraatioon ja toimintaan. Tätä menetelmää on kuvattu yksityiskohtaisesti Robotiqin toimitusjohtaja Samuel Bouchardin kirjoittamassa kirjassa. Tämä kirja on tulosta Robotiq-tiimin vuosikymmenen kokemuksesta auttaen tuhansia valmistajia ratkaisemaan tuotannon haasteet robottien avulla.

Blueprints

Miten suunnitella robottisolu? Blueprints on ilmainen palvelu helpottamaan valmistajia suunnittelemaan robottisolu.

Ensimmäinen vaihe on kartoittaa prosessi kuten se on nyt. Robotiq-valmentajat ja paikallinen kumppani auttavat sinua suunnittelemaan robottisolusi.

Toteutuksia

Ei ole mitään parempaa kuin todelliset esimerkit Robotiq toteutuksista.

Monet asiakkaistamme jakavat automaatio kokemuksensa kanssamme, globaaleista yrityksistä aloittelijoihin jotka ovat parantaneet liiketoimintaansa Robotiq laitteilla.

DoF Robotiq yhteisö

DoF on yhteisö jossa teollisuusautomaation ammattilaiset jakavat osaamistaan ja saavat vastauksia. DoF yhteistyö nopeuttaa robotiikkahankkeita.

 

Posicraft Oy
Wanhan Amiksen polku 3 B
16300 Orimattila

Puh: 03 - 777 4331