Mobile Industrial Robots ApS

Mobile Industrial Robots (MiR) on johtava mobiilirobottien valmistaja. MiR on sitoutunut kehittämään käyttäjäystävällisiä, joustavia ja turvallisia mobiilirobotteja, joiden avulla yritykset voivat tehostaa sisälogistisia toimintoja.  Näitä ainutlaatuisia mobiilirobotteja käytetään monilla eri teollisuudenaloilla. Alan pioneerina tanskalainen MiR on nauttinut ainutlaatuisten ja innovatiivisten robottiensa maailman valloituksesta.

Lisätietoja ja esitteet

MiR Mobiilirobotit

Autonomiset MiR100 ja MiR200 ovat käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita mobiilirobotteja yritysten sisäisten siirtojen ja logistiikkaratkaisujen automatisointiin.

Mobiilirobotit optimoivat työnkulkua ja vapauttavat henkilöstöresursseja mahdollistaen tuotannon tehostamisen ja madaltavat kustannuksia. MiR tunnistaa kulkuväylänsä ja ympäristönsä kehittyneen teknologian avulla, mutta lisäksi robotille voidaan tuoda pohjapiirroksia rakennuksista joissa sen halutaan liikkuvan. MiR mobiilirobotit on suunniteltu toimimaan turvallisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa ja esteen kohdatessaan robotti pysähtyy ja kiertää esteen turvallisesti.

MiR mobiilirobotit voidaan varustaa monenlaisilla päällirakenteilla. Lisävarustukseen kuuluvat myös vetokoukkulaitteisto, latausasema, ja lukemattomat muut varusteet.

MiR500 mobiilirobotti on suunniteltu EURO-lavojen siirtoon ja sen kantavuus on 500 kg. Se voidaan helposti varustaa myös muilla päällilaitteilla kuten kuljettimilla.

Mobiilirobotti ilman kuljetinta tai lisälaitemoduulia on kuin robotti ilman tarttujaa, joten varustamalla MiR mobiilirobotit ROEQ moduuleilla muodostuu kokoonpanot joilla MiR mobiiliroboteista saadaan paras hyöty.

Posicraft Oy
Koulutie 19
16300 Orimattila

Puh: 03 - 777 4331