ArtiMinds RPS

ArtiMinds RPS uudelleenmäärittää tavan ohjelmoida robotit. Jopa monimutkaisia voima-vääntömomentin ohjaamia robottien liikkeitä voidaan ohjelmoida muutamassa sekunnissa päivien tai viikkojen sijaan.

Ominaisuudet ja käyttö

Tee robotti entistäkin tehokkaammaksi palkitun ArtiMinds RPS ohjelmiston avulla. Tutustu erittäin innovatiiviseen RPS:ään, joka mahdollistaa monimutkaisten robottitehtävien nopean ja intuitiivisen ohjelmoinnin, mukaan lukien anturiohjatut liikkeet. Integraattorit voivat käyttää ohjelmistoa sovellusten rakentamiseen ja loppukäyttäjille helpottamaan ja nopeuttamaan asennuksen jälkeistä käyttöönottoa.

Lisätietoja ja esitteet

ArtiMinds RPS

ArtiMinds RPS yhdistää online- ja offline-ohjelmoinnin ainutlaatuisella ja intuitiivisella paketilla joka luo helposti monimutkaisia robottiohjelmia ohjelmoijan kirjoittamatta yhtään koodiriviä.

ArtiMinds +Force

Kiinnitä voima-vääntömomenttianturi robottiin ja ratkaise helposti automaatiotehtävät jotka vaativat robottia reagoimaan voiman (ja vääntömomentin) mittauksiin. Lisäämällä tuntoherkkyys robottiin, lisätään huomattavasti tehtävien määrää jotka voidaan automatisoida tehokkaasti.

ArtiMinds +Monitoring

Määritä muutamalla askeleella robottiohjelmaan sisältyvät aliprosessit joiden tilaa on seurattava ja näytettävä vakiorajapintojen kautta. Standardiarvojen lisäksi prosessikohtaiset arvot voidaan kerätä, kirjata ja siirtää. Liitä robotti suoraan MES-, ERP- tai SCM-ohjelmistoosi niin osat voidaan tilata ennen loppumista.

ArtiMinds +Vision

Asenna konenäköjärjestelmä ja liikuta robottia helposti visuaalisen havaintotuloksen perusteella. RPS luo automaattisesti tarvittavan ohjelmakoodin kommunikoidakseen konenäkölaitteiston kanssa.

ArtiMinds Essentials

ArtiMinds Essentials on lisävaruste Universal Robotsille ohjaamaan robottia käyttäen voima-vääntömomentin mittauksia kaappaamaan ja toistamaan jatkuvia liikeratoja, esim. kiillotuskäyttöön. Se toimii riippumatta ArtiMinds RPS:stä ja voidaan asentaa suoraan Universal Robots -ohjaimelle UR + -ohjelmalla.

Tuetut laitteet

ArtiMinds RPS tukee yleisimpiä yhteistyö- ja teollisuusrobotteja sekä erimerkkisiä voima-vääntömomenttiantureita ja tarttujia.

Tuetut voima-vääntömomenttianturit ja tarttujat

ArtiMinds RPS tukee erimerkkisiä voima-vääntömomenttiantureita.

Tuetut tarttujat

ArtiMinds RPS tukee kaikkia 1 tai 2 digitaalisella signaalilla ohjattuja tarttujia. Muita laitteistoja voidaan integroida nopeasti riippuen kysynnän määrästä.

Sovellukset

ArtiMinds RPS:n avulla voit ohjelmoida robotteja suorittamaan monimutkaisia tehtäviä monille erilaisille sovelluksille, kuten elektroniikan ja mekaniikan kokoonpanoille, laadunvalvonnalle, käsittelylle ja pakkaukselle tai jopa laboratoriotarkoituksiin.

Posicraft Oy
Koulutie 19
16300 Orimattila

Puh: 03 - 777 4331