Universal Robots A/S

Universal Robots oli edelläkävijä yhteistyössä käytettävään robotiikkaan ja on edelleen markkinajohtaja ja liikkeellepaneva voima tämän kehittyvän teknologian sisällä. Tuotevalikoimaan kuuluvat yhteistyökykyiset UR3-, UR5- ja UR10-robotit jotka on nimetty niiden hyötykuorman mukaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tanskan Odensessa jossa kaikki tutkimus- ja tuotekehitys sekä tuotanto sijaitsevat. Tytäryhtiöt ja alueelliset toimistot sijaitsevat Yhdysvalloissa, Espanjassa, Saksassa, Prahassa, Singaporessa, Intiassa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa.

Uuden sukupolven URe-sarja

Automatica 2018 messuilla UR julkisti uuden e-sarjan robotit joilla automatisointi on entistäkin helpompaa. Parantunut tarkkuus, sisäinen voima-anturointi ja uusi ohjelmointipaneeli uudella käyttöjärjestelmällä helpottavat ja nopeuttavat käyttöönottoa. Lue lisää >>

 

Universal Robots

UR-robotit on kehitetty erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeita silmällä pitäen – yritysten, jotka ovat riippuvaisia joustavasta automaatiosta ja tarvitsevat investoinnin nopeaa takaisinmaksua. Käyttäjäystävällisen kosketusnäytön ansiosta monenlaisia sovelluksia voidaan ohjelmoida nopeasti ilman monimutkaista koulutusta tai syvälle menevää teknologista koulutusta.

UR-yhteistyörobotit on helppo integroida nykyisiin tuotantoympäristöihin. Kuusiakseliset robottikäsivarret on suunniteltu jäljittelemään ihmisen käsivarren liikkeitä. Valitse yhteistyökykyinen robotti joka parhaiten vastaa tarpeitasi allaolevista malleista.

UR Robottien edut

  • Helppo ohjelmointi
  • Nopea käyttöönotto
  • Joustava käyttö
  • Yhteistoiminnallinen ja turvallinen

Linkkejä

Posicraft Oy
Koulutie 19
16300 Orimattila

Puh: 03 - 777 4331