OnRobot A/S

OnRobot tarjoaa täyden valikoiman  ”plug-and-produce”-työkaluja sisältäen: sähköiset tarttujat, voima/vääntömomenttianturit, alipainetarttujat ja työkalunvaihtajat. OnRobotin uusi tuotevalikoima helpottaa ja yksinkertaistaa eri tehtävien, kuten pakkaus, laadunvalvonta, materiaalien käsittely, laitepalvelu, lavaaminen, kokoaminen ja pintakäsittely, suorittamista.

YHTEENSOPIVA KAIKKIEN ROBOTTIBRÄNDIEN KANSSA

OnRobot tuotteet ovat yhteensopivia seuraavien robottibrändien kanssa: Doosan, TM Robot, Yaskawa, Universal Robots, KUKA, Fanuc, Kawasaki Robotics, Hanwha ja Nachi. Koska tuotteet ovat yhteensopivia merkittävien robottibrändien kanssa, voit aloittaa robottien hyödyn maksimoinnin helposti. Robottien ohjelmointi on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Sinulla on monta eri vaihtoehtoa. URCap sopii Universal Robotsin roboteille ja muiden robottibrändien osalta voit valita Fieldbus-protokollan tai uuden WebLogic Digital I/O:n. Tarkista robottien valmistajat saadaksesi lisää tietoa siitä mikä laitteisto sinun tulee integroida ratkaisuihimme.

Esitteet

OnRobot tuotteet

OnRobot RG tarttujat ovat monikäyttöisiä ja älykkäitä tarttujia. Pikakiinnittimen avulla tarttujan vaihto on helppoa ja nopeaa. Säädettävän kiinnityslaipan avulla tarraimen asentoa voi muuttaa vaikuttamatta tarttujan liikeratoihin tai toimintaan. Tarttujan sähköt ja signaalit kulkevat pikakiinnittimen kautta eikä erillisistä ulkoisista kaapeleista tarvitse huolehtia tarraimen vaihtojen yhteydessä.

RG2 on monikäyttöinen ja älykäs tarttuja yhteistyörobotteihin.ja se toimii erinomaisesti yhdessä ‘Dual Quick Changer’ -Y-haaran ja muiden OnRobot tarrainten kanssa nostaen robottisi tuottavuutta. RG2-tarttujassa on nyt vakiona turvallisuutta parantavat turvakilvet, jotka suojelevat käyttäjää puristumiselta. RG2 on monikäyttöinen ja älykäs tarttuja yhteistyörobotteihin.

RG6 tarjoaa samat älykkäät ominaisuudet kuin pienempi sisaruksensa RG2 mutta suuremman 160mm avauman avulla sillä voi käsitellä vielä suurempaa määrä erilaisia kappaleita. Myös RG6 on yhteensopiva useimpien yhteistyörobottien kuin myös pienempien teollisuusrobottien kanssa.

RG2-FT tarttujat edustavat älykkäiden ja aistivien robottityökalujen huippua. Niihin on lisätty tunnistamis- ja älytoimintoja jotka voivat jopa ohjata robottia sekä saavuttaa operaattorin haluaman lopputuloksen jopa silloin kun tarkkoja parametreja ei voida ohjelmoida etukäteen. Toiminnot mahdollistavat robotin todellisen yhteistyön henkilöstön kanssa jolloin robotti avustaa työtä kuin kuka tahansa työtoveri.

3FG15 kolmisormitarttuja soveltuu erinomaisesti erikokoisten pyörähdyskappaleiden käsittelyyn esimerkiksi työstökoneiden palvelussa. Tarttujan rakenne keskittää työkappaleet automaattisesti ja sen kantokyky on 15 kg. Myös 3FG15 integroituu vaivattomasti joko yhteistyö-tai teollisuusrobottiin.

SG pehmotarttuja pystyy poimimaan luotettavasti epäsäännöllisen muotoisia, erikokoisia tai herkkiä kappaleita. Se soveltuu erinomaisesti elintarviketeollisuudelle kuten myös muuhun käsittelyyn joissa kappaleet vaihtelevat. Saatavilla kolmella vaihdettavalla silikonista valmistetulla tarrankupilla. SG pehmotarrain toimii ilman ulkoista tehonlähdettä.

VG10 sähköinen alipainetarttuja on suunniteltu erityisesti yhteistyörobottien sovelluksia varten. Säädettävä alipaine ja kääntyvät tartuntavarret mahdollistavat hyvin erikokoisten ja -muotoisten kappaleiden käsittelyn. VG10 on kaksitoiminen tarttuja jonka puoliskot voivat toimia itsenäisesti toisistaan riippumatta.

VGC10 on sähköinen, muokattava alipainetarttuja. VGC10 on pienempi kuin VG10 ja sopii siten paremmin useampiin sovelluksiin ja ympäristöihin joissa käytettävissä oleva tila on rajallinen. Sen hyötykuorma on 15kg – sama kuin VG10 tarttujalla. VGC10 tarttujassa on myös kaksi erikseen ohjattavaa ilmakanavaa.

Gecko SP tarttuja on adhesiivista tarrainteknologiaa käyttävä tarttuja jonka periaate mukailee gekko-liskon jalkojen pinnan mikrorakennetta. Tartunta on tarkka ja jälkiä jättämätön. Se soveltuu esimerkiksi perforoiduille ja kiillotetuille kappaleille. Gecko SP tarttujat on saatavan kolmessa eri koossa eri hyötykuormille ja se soveltuu pienille yhteistyö- ja teollisuusroboteille. 

Schrewdriver on ruuvien syöttölaitteella varustettu monikäyttöinen, ohjelmoitava robottiruuvinväännin soveltuen monen kokoisten ja pituisten ruuvien ruuvaamiseen millä tahansa yhteistyö- ja pienellä teollisuusrobotilla.

Eyes 2,5 D konenäköjärjestelmä tarjoaa syvyyden hahmottamisen eri korkeuksille ja pinotuille objekteille. Sen avulla voi lajitella, poimia ja asettaa helposti sekalaisia kohteita luotettavasti millä tahansa robotilla. Kamera integroituu saumattomasti muiden OnRobotin työkalujen kanssa.

HEX voima-/vääntömomentti anturit mittaavat tarkasti voimaa ja vääntöä kaikilla kuudella akselilla. Anturin avulla haastavia kokoonpano-, hionta-, kiilloitus- ja jäysteenpoistotehtäviä voidaan hallita tarkasti. Anturin ohjelmisto sisältää valmiina myös radan tallennuksen, voiman hallinnan ja kokoonpanon erikoistoimintoja tietyille robottimalleille vähentäen integrointiin kuluvaa aikaa. Anturit sopivat useimpiin saatavilla oleviin robotteihin.

RG2 tarttuja

Kts. tiedot kuvalinkistä

RG6 Tarttuja

Kts. tiedot kuvalinkistä

RG2-FT Tarttuja

Kts. tiedot kuvalinkistä

3FG15 tarttuja

Kts. tiedot kuvalinkistä

SG Tarttuja

Kts. tiedot kuvalinkistä

VG10 Tarttuja

Kts. tiedot kuvalinkistä

VGC10 tarttuja

Kts. tiedot kuvalinkistä

OnRobot Eyes 2,5 D kamera

Kts. tiedot kuvalinkistä

Gecko SP Tarttuja

Kts. tiedot kuvalinkistä

HEX anturi

Kts. tiedot kuvalinkistä

Ruuvinväännin

Kts. tiedot kuvalinkistä

 

Posicraft Oy
Wanhan Amiksen polku 3 B
16300 Orimattila

Puh: 03 - 777 4331