Robotiq Inc

Robotiq on kanadalainen robotiikan edelläkävijä. Robotiqin tavoitteena on vapauttaa ihmiset hankalien ja tylsien työtehtävien parista korvaamalla ihmiskäsi robotin avulla.  Voimakkaasti kasvava yritys suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä tarttujia, voima- ja vääntömomenttiantureita ja 2D-konenäköantureita. Robotiqin Plug + play laitteet on suunniteltu helpoiksi asentaa ja käyttää. Robotiqilla on maailmanlaajuinen yhteistyöverkosto ratkaisemassa automaation haasteita.

Robotiq

Robotiq tarttujat ja anturit tarjoavat työkalut helppoon ja joustavaan robotisointiin. Robotiq tuotteet antavat roboteille ennennäkemättömän monipuolisuuden käsitellä monenlaisia kappaleita mahdollistaen robotisoinnissa vaadittavan joustavuuden koneiden käyttöön, kokoonpanoon, hitsaukseen, pakkaukseen, kappalepoimintaan ja siirtoon.

Robotiq tarttujat

Hand-E Adaptive Robot Gripper

Hand-E lineaaritarttuja tarjoaa Plug + Play -integroinnin kaikkiin Universal Robots -malleihin. Voit hallita tarttujaa säätämällä sen avautumaa, nopeutta ja voimaa niin että se tarttuu esineeseen täydellisesti. Hand-E tarjoaa saumattoman integroinnin Robotiq Plug + -tuotteena. Robotti voi paikantaa oikean osan rannekameralla ja asentaa sen oikein FT 300 voima/vääntömomentti-anturilla ja Hand-E:llä. Voit myös lyhentää työn jaksoaikaa käyttämällä robotissa kaksoistarttujaa.

Sovellukset

Hand-E tarttuja on ihanteellinen valinta poimintaan ja asennukseen, konepalveluun, kokoonpanoon ja laaduntarkkailuun. 50 mm iskunpituuden ja hyvän liitettävyyden ansiosta tällä tarttujalla voidaan suorittaa monenlaisia tehtäviä.

2-Finger Adaptive Robot Gripper

Robotiq 2F-85 ja 2F-140 tarttujat ovat maailman myydyimpiä tarttujia yhteistyöroboteille. Plug + Play -integraatio mukautuu nopeasti eri muotoisten ja kokoisten osien kanssa. Niiden patentoitu sormen muotoilu mahdollistaa sekä sisäisen että ulkoisen tartunnan sekä ainutlaatuisen kappaletta mukailevan otteen. Niissä on myös ainutlaatuinen kappaleen tunnistus ja avautuman palaute. 2F-tarttujat on helppo integroida ja käyttää kaikissa automaatiosoluissa.

Sovellukset

2-sormitarttuja on ihanteellinen valinta poimintaan ja asennukseen, konepalveluun, kokoonpanoon ja laaduntarkkailuun. Kahden eri iskunpituuden (85 ja 140 mm) ja hyvän liitettävyyden ansiosta tällä tarttujalla voidaan suorittaa monenlaisia tehtäviä. Asennettavissa myös muihin robotti-merkkeihin.

3-Finger Adaptive Robot Gripper

3-sorminen tarttuja on paras vaihtoehto maksimaalisen monipuolisuuden ja joustavuuden ansiosta.
Se poimii minkä tahansa muotoisen kappaleen. 3-sorminen tarttuja on ihanteellinen kehittyneisiin valmistus- ja robottitutkimuksiin. Se sopeutuu kohteen muotoon vakaalle otteelle, joten voit keskittyä tehtävään etkä tartuntaan.

EPick alipainetarttuja

  • Kytketään robotin ranteeseen
  • Toimii omalla alipainemoottorilla => Ei paineilman tarvetta
  • Helppo ohjelmoida ja käyttää
  • Integroitavissa Robotiq RWC rannekameran ja FT 300 anturin kanssa
  • Saatavana 1-, 2- ja 4-imukuppi versioina

Soveltuu erinomaisesti palletointi-, pakkaus-,konepalvelu- ja kokoonpano sovelluksiin

AirPick alipainetarttuja

  • Tehokas alipaine-imu
  • Kompakti rakenne soveltuen siten hyvin käytettäväksi coboteissa
  • Helppo ohjelmoida ja käyttää
  • Integroitavissa Robotiq RWC rannekameran ja FT 300 anturin kanssa
  • Saatavana 1-, 2- ja 4-imukuppi versioina

Soveltuu erinomaisesti palletointi-, pakkaus-,konepalvelu- ja kokoonpano sovelluksiin

Robotiq ohjelmistot ja sovelluspaketit

Force CoPilot

Force CoPilot ohjelmiston avulla hyödynnät URe robottiin integroidun voima- ja vääntömomenttianturin ominaisuudet erittäin helposti ja nopeasti. Force CoPilot ohjelmisto sisältyy FT300 anturin toimitukseen mahdollistaen myös voimaohjauksen UR/CB sarjan roboteille.

Sovelluskohteet: Pick & Place, Vimeistely, Testaus, Kokoonpano, Konepalvelu

InSights etävalvontaohjelmisto

InSights etävalvontaohjelmiston avulla voi seurata UR robotin toimintaa etänä, ja etäyhteyden avulla korjata mahdolliset vikatilanteet sekä optimoida tuotantoprosessia seuraamalla tuotantotilstoja. 

Robotiq Hiontasovellus

Finishing CoPilot ohjelmisto sisältyy ”Robotiq SANDING KIT” pakettiin joka sisältää myös hiomakoneen, kiinnitystarvikkeet UR robottiin, paineensäätimen ja kaapelit.

Sovelluskohteet: Hionta ja viimeistely

CNC-Konepalvelusovellus

Robotiq CNC-Konepalvelusovellus sisältyy ”Robotiq CNC MachineTending Kit” pakettiin joka sisältää Dual Hand-E tarttujat ja sormisarjan, kiinnitystarvikkeet URe robottiin, MT Copilot ohjelmiston, RWC rannekameran (optio) ja eLearning kurssin.

Robotiq anturit

FT-300 Voima- ja vääntömomentti anturi

FT 300 on moniakselinen voima- ja vääntömomenttianturi joka mahdollistaa Universal Robotit suorittamaan voimaherkkiä tehtäviä. Se tarkkailee ja mittaa robotin kosketuksia parantaakseen robotin ohjausta sekä yksinkertaistamalla sen ohjelmointia.

Sovellukset

FT 300 sopii erinomaisesti tarkkoihin voimanhallintatehtäviin, kuten viimeistelyyn, tuotteen testaukseen, kokoonpanoon ja tarkkaan osien asennukseen.

 

Posicraft Oy
Wanhan Amiksen polku 3 B
16300 Orimattila

Puh: 03 - 777 4331