Robotiq Inc

Robotiq on kanadalainen robotiikan edelläkävijä. Robotiqin tavoitteena on vapauttaa ihmiset hankalien ja tylsien työtehtävien parista korvaamalla ihmiskäsi robotin avulla.  Voimakkaasti kasvava yritys suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä tarttujia, voima- ja vääntömomenttiantureita ja 2D-konenäköantureita. Robotiqin Plug + play laitteet on suunniteltu helpoiksi asentaa ja käyttää. Robotiqilla on maailmanlaajuinen yhteistyöverkosto ratkaisemassa automaation haasteita.

Robotiq

Robotiq tarttujat ja anturit tarjoavat työkalut helppoon ja joustavaan robotisointiin. Robotiq tuotteet antavat roboteille ennennäkemättömän monipuolisuuden käsitellä monenlaisia kappaleita mahdollistaen robotisoinnissa vaadittavan joustavuuden koneiden käyttöön, kokoonpanoon, hitsaukseen, pakkaukseen, kappalepoimintaan ja siirtoon.

Robotiq tarttujat

Hand-E Adaptive Robot Gripper

Hand-E lineaaritarttuja on helppo integroida ja käyttää kaikissa automaatiosoluissa. Sen avulla voidaan käsitellä eri kokoisia ja muotoisia kappaleita.

Sovellukset

Hand-E tarttuja on ihanteellinen valinta poimintaan ja asennukseen, konepalveluun, kokoonpanoon ja laaduntarkkailuun. 50 mm iskunpituuden ja hyvän liitettävyyden ansiosta tällä tarttujalla voidaan suorittaa monenlaisia tehtäviä.

2-Finger Adaptive Robot Gripper

2-sorminen tarttuja on helppo integroida ja käyttää kaikissa automaatiosoluissa. Sen avulla voidaan käsitellä eri kokoisia ja muotoisia kappaleita.

Sovellukset

2-sormitarttuja on ihanteellinen valinta poimintaan ja asennukseen, konepalveluun, kokoonpanoon ja laaduntarkkailuun. Kahden eri iskunpituuden (85 ja 140 mm) ja hyvän liitettävyyden ansiosta tällä tarttujalla voidaan suorittaa monenlaisia tehtäviä. Asennettavissa myös muihin robotti-merkkeihin.

3-Finger Adaptive Robot Gripper

3-sorminen tarttuja on paras vaihtoehto maksimaalisen monipuolisuuden ja joustavuuden ansiosta.
Se poimii minkä tahansa muotoisen kappaleen. 3-sorminen tarttuja on ihanteellinen kehittyneisiin valmistus- ja robottitutkimuksiin. Se sopeutuu kohteen muotoon vakaalle otteelle, joten voit keskittyä tehtävään etkä tartuntaan.

Robotiq anturit

FT-300 Voima- ja vääntömomentti anturi

FT 300 on moniakselinen voima- ja vääntömomenttianturi joka mahdollistaa Universal Robotit suorittamaan voimaherkkiä tehtäviä. Se tarkkailee ja mittaa robotin kosketuksia parantaakseen robotin ohjausta sekä yksinkertaistamalla sen ohjelmointia.

Sovellukset

FT 300 sopii erinomaisesti tarkkoihin voimanhallintatehtäviin, kuten viimeistelyyn, tuotteen testaukseen, kokoonpanoon ja tarkkaan osien asennukseen.

Posicraft Oy
Koulutie 19
16300 Orimattila

Puh: 03 - 777 4331